Tuotteemme ovat vakio, palvelulla ylitämme odotuksesi

25.06.2020

Ratkaisumme palokatkoläpivienteihin soveltuvat yhtä lailla uudisrakentamisen, korjausrakentamisen kuin valmisosatehtaidenkin tarpeisiin. Uudis- ja korjausrakentamisen projektit eroavat toisistaan huomattavasti ja vaativat erilaisia asioita myös palokatko-toimittajalta.  Kaiken pohjana meillä on tietenkin laadukkaat tuotteet, mutta tarjoamamme palvelu on yhtä tärkeä osa kokonaisuutta.

Palokatkot uudis- ja korjausrakentamisessa

Uudiskohteissa homma on usein selkeä, sillä samat rakenteet ja tekniikat toistuvat. Kun tulemme projektiin mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, voimme tuoda osaamistamme paremmin mukaan jo kohteen suunnitteluun. Tämä tuo tehokkuutta ja säästöjä palokatkorakentamiseen.

Korjausrakentamisessa taas ei ole olemassa yhtä normaalia. Kun ei rakenneta uutta, täytyy olemassa olevaan ympäristöön mukautua. Kerrostaloissa on sadan vuoden aikana esiintynyt 5-6 erilaista välipohjaratkaisua, joihin jokaiseen pitää löytää oma, paloturvallinen läpivientiratkaisunsa.

Apua suunnitteluun ja tuotteiden käyttöopastusta

Myöskään korjaus- ja saneerauskohteissa emme jätä suunnittelijaa oman onnensa nojaan, vaan autamme häntä valitsemaan parhaat ratkaisut palokatkorakentamiseen. Mikäli palokatkoratkaisu on jätetty urakoitsijan harkintaan, ei huolta: meiltä löytyy kokemusta ja asiantuntemusta myös epätavanomaisempien tilanteiden ratkaisemiseen. Jos työmaalla sattuu olemaan palokatkojen suhteen kokemattomia asentajia, jalkaudumme mielellämme tarjoamaan opastusta tuotteidemme asentamiseen.

Palvelua työmaan sujuvoittamiseksi

Palvelukulttuurimme ei rajoitu kuitenkaan siihen, että tarjoamme asiantuntemustamme palokatkojen suunnitteluun ja opastusta tuotteidemme asennukseen. Meille on tärkeää, että homma toimii ja pystymme palvelemaan sinua myös kiireellisissä tapauksissa. Ketterän organisaatiorakenteemme ansiosta kykenemme reagoimaan nopeasti ja muuntautumaan tarpeidesi mukaan.

Työmailla aikataulu on tiukka ja aikataululliset takaiskut kertautuvat usein muihin työvaiheisiin. Tiedostamme tämän ja pidämme kunnia-asiana, että meiltä lähtevät toimitukset tulevat perille oikean sisältöisinä ja sovitussa aikataulussa. Pyrimme mieluummin ylittämään meihin kohdistetut odotukset, kuin tyydymme pysymään ”vain” sovitussa.

Sewatek on siis paljon muutakin kuin valmistamiemme ja edustamiemme tuotteiden summa. Tuotteet ovat oleellinen osa, mutta tarjoamamme palvelu on ihan yhtä tärkeässä roolissa toiminnassamme. Tarjoamme apuamme auliisti, mutta älä epäröi kysyä jos joku asia jää vaivaamaan. Muista, että, olemme asiantuntijoita, jotta voisimme auttaa sinua kehittymään.

Jätä kommentti