Muut asennustuotteet

Muut asennustuotteet sisältävät ennen kaikkea apuvälineitä Sewatek-tuotteiden kiinnittämistä varten. Osa ratkaisuista on syntynyt yhteistyössä tuotteidemme käyttäjien kanssa. Valikoimiimme ovat vakiintuneet mm.

  • Pitkä tuurna esimerkiksi H-sarjan ontelolaattaläpiviennin alatuen kiinnittämisen avuksi
  • Kiinnitysmagneetit (Vemo M16) erityisesti S-sarjan läpivientejä varten elementtitehtaille
  • Pystymallinen vatupassi esimerkiksi H-sarjan läpiviennin tai Sewatek-läpivientiputken kohtisuoruuden varmistamiseen
  • Tulpat esimerkiksi Sewatek D-sarjan läpivientivarauksiin

Pyydä tarjous. Voit aina myös kysyä lisää asennustuotteiden käytöstä tai ehdottaa uusia ratkaisuja.

Kiinnitysmagneetit

S-sarjan läpivienneissämme on paikka kiinnitysmagneeteille. Magneetti on helpoin ja varmin tapa kiinnittää läpivienti metalliseen valumuottiin, ja on siten elementtitehtailla laajasti käytössä. Kauttamme saatava magneetti on mallia Vemo m16.

Vatupassi

H-sarjan läpivientien asennussuoruuden varmistamiseksi tarvittaneen yleensä vatupassia. Sewatek on kehittänyt tähän tarpeeseen pystymallisen vatupassin, jossa kupla on yläpäässä. Näin suoruuden varmistaminen esimerkiksi ahtaasta ontelolaatan reunakaistastakin onnistuu.

Tulpat Sewatek-varauksiin

Osa Sewatek-läpivienneistä voidaan jättää rakenteisiin varauksiksi tuleviin tarpeisiin (ks. detaljipiirustukset) ja tilkitä vain tilapäisesti. Tähän tarkoitukseen meiltä löytyy erilaisia muovi-, solukumi- ja kumitulppia. Tyhjän reiän tukkimiseen ratkaisu löytyy Zapp-Zimmermann tulpista.

Kysy lisää