Sewatek

Olemme kehittäneet ja valmistaneet erilaisia läpivienti- ja palokatkotuotteita vuodesta 1989 lähtien. Oma tuotekehityksemme ja pitkä kokemuksemme paloturvallisen rakentamisen vaatimuksista antavat erinomaisen pohjan toimia asiantuntijana ja rakennusteollisuuden ripeäliikkeisenä luottokumppanina. Sitoudumme haasteisiisi ja tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi, jotta voimme löytää kaikkiin tilanteisiin parhaan palokatko- tai läpivientiratkaisun. Ymmärrämme rakennusalaa ja meillä on kokemusta suurista projekteista. Pystymme toisaalta myös reagoimaan nopeasti.

Teemme työmme niin hyvin, että haluat olla kumppanimme myös seuraavissa projekteissasi.

Joustava ja palveleva valmistusyritys

Vahva erikoistuminen turvallisuusteknisiin läpivienteihin sekä oma tuotevalmistuksemme mahdollistavat asiakkaiden kannalta joustavat toimitukset juuri kunkin työmaan tarpeiden mukaisesti, sekä erikoisosaamisemme jatkuvan kartuttamisen. Valtaosa tuotteistamme räätälöidään tilauskohtaisten mittojen mukaisesti, mutta pystymme silti reagoimaan nopeasti ja vastaamaan tarpeeseen hyvinkin pikaisesti. Myymme edelleen pääosin suoraan, vaikka tuotteitamme kohtaan on kasvavaa kiinnostusta jälleenmyyjien taholta.

Kattava tuotevalikoima palokatkorakentamiseen

Tuotevalikoimamme koostuu itse valmistamistamme Sewatek-tuotteista® sekä läpivientivalikoimaamme täydentävistä välitystuotteista. Pystymmekin vastaamaan useimpiin rakentamisen palo-osastoivien läpivientien tarpeisiin, ja valikoima kasvaa ja kehittyy yhä jatkuvasti.Palokatkot eri käyttö­tarkoituksiin

Tutustu kuinka tarjoamme juuri teidän tarpeisiin sopivan ratkaisun.