H-sarjan palokatko metalli- ja komposiittiputkille

H-sarjan läpiviennit asennetaan valuvaiheessa. Metalli- ja komposiittiputkien läpivientinä käytetään H-sarjan läpivientiä, joka koostuu Sewatek-läpivientiputkesta ja asennustuesta. Asennustuki valitaan rakennetyypin mukaan. Osa asennustuista on tarkoitettu lähinnä lämpöjohtonousupareille ja osa taas yksittäisille putkille tai erilaisille putkiryhmille.

  • palokatko kuntoon heti, kun putket ovat paikoillaan
  • ei tarvetta varauskololle tai jälkitäytölle
  • tasavarma ja laadukas lopputulos

Välipohjaan valettava läpivienti asennetaan paikoilleen työmaalla ennen valua ja putkitusta. Tyypillisimmät käyttökohteet ovat patterilämmityskohteen lämpöjohtonousujen palokatkot sekä erilaiset nousuhormien palokatkot lämmitys- ja käyttövesijohdoille. Saavutettava paloluokka vaihtelee välillä EI 60 -120 riippuen läpivietävästä tekniikasta, mahdollista putkieristeistä ja rakennevahvuudesta.

H-sarjan läpivienti metalli- ja komposiittiputkille koostuu Sewatek-läpivientiputkesta sekä asennustuesta. Sewatek-läpivientiputki valitaan virtausputken ulkohalkaisijan mukaan, jotta läpiviennistä tulee mahdollisimman tiivis. Tukivaihtoehtoja löytyy
– ontelolaatastoon
– paikallavaluun
– kuorilaatastoon

Metalli- ja komposiittiputkien läpiviennit tunnistaa Sewatek-läpivientiputkien päissä olevista sinistä tulpista. H-sarjan läpivientejä on saatavissa myös palonauhavahvistettuna ks. https://sewatek.com/h-sarja-muoviputket-ja-kaapelit/

Koska läpivienti asennetaan valuvaiheessa, on hankkeessa tiedettävä jo varhaisessa vaiheessa putkien koot, materiaalit ja sijainnit.

Kysy lisää