Suunnittelun tueksi

Olemme 30 vuoden kokemuksella palokatkojen ja palokatkotuotteiden erikoisasiantuntija. Kun tarvitset tukea rakennusprojektisi suunnitteluvaiheessa tai tietoa tuotteistamme, ota meihin yhteyttä. Autamme ratkaisemaan projektisi läpivienteihin liittyvät haasteet paloturvallisesti. Emme ole rakenne-, palo- tai talotekniikan suunnittelijoita, mutta toimimme tiiviissä yhteistyössä eri suunnittelualojen kanssa.

Jaamme mieluusti osaamistamme

Meillä on viimeisin ajantasainen tieto palokatkotuotteista ja niiden hyödyntämisestä sekä työmailla että valmisosatuotannossa. Kun pääsemme hankkeeseen mukaan jo suunnitteluvaiheessa, löydämme yhteistyössä suunnittelijoiden ja rakennusvalvonnan kanssa ratkaisut sujuvampaan ja kustannustehokkaampaan rakentamiseen. Palokatkoasiantuntijan käyttäminen jo hankkeen tai elementtivalmistuksen suunnitteluvaiheessa nostaa sen kustannus- ja materiaalitehokkuutta ja säästää vaivaa.

Kehitymme ja autamme sinua kehittymään

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jotta voimme palvella sinua palokatkoasioissa entistäkin paremmin. Pidämme dokumenttimme sekä ohjelmistot tuotteidemme osalta ajantasaisina, jotta voit luottaa saavasi projektiisi viimeisimpien määräysten ja parhaiden käytäntöjen mukaiset palokatkotuotteet. Me autamme sinua kehittymään ja kehittämään omia prosessejasi paremmiksi.

Kysy lisää