Erikoisläpiviennit väestönsuojiin (S1)

Roxtec-läpiviennit

Ruotsalaisesta Roxtec-tuoteperheestä löytyvät läpivientiratkaisut vaativiin kohteisiin ja olosuhteisiin. Roxtec-läpivientejä käytetään niin laitetiloissa, meriteollisuudessa, voimalaitoksissa, väestönsuojissa kuin maanalaisissa kohteissakin. Kuten Sewatek-läpiviennit, ovat Roxtec-tuotteetkin esivalmiita läpivientejä, joiden asentamisen sujuu nopeasti vähin jälkitöin. Vaativien olosuhteiden lisäksi Roxtec-tuotteet sopivat erityisen hyvin kohteisiin, jossa läpivientitarpeet vaihtelevat usein.

Sewatek varastoi asuinrakentamisessa yleisimmin tarvittuja Roxtec-läpivientejä (timanttireikään tai holkkiin asennettavat pyöreät läpivientikappaleet), mutta kauttamme saa toki muitakin Roxtec-tuotteita.

Varmistathan käytettävän Roxtec-läpiviennin koon ennen reiän poraamista rakenteeseen.

Väestönsuojan läpiviennit (myös esim. sähköpääkeskukset, laitetilat ym.)

Valikoimistamme löytyvät kivirakenteissa paloluokitellut vesi-, kaasu- ja pölytiiviit Roxtec-läpiviennit. Tuotteet on sertifioitu yleisimpään S1-luokan väestönsuojaan.  Varastoimme pyöreään reikään asennettavia R- ja RS-läpivientejä, jotka sopivat erityisen hyvin saneeraukseen tai jo valuvaiheessa huomioituihin varauksiin. Kokovalikoima yltää huomattavan suuriin läpivienteihin asti, mutta väestönsuojissa tuote on tarkoitettu lähinnä kaapeleille sekä pienehköille putkille.

Tuotteiden soveltuvuudet eri käyttötarkoituksiin:

TuotePalokatkoVäestön-suojaanPutkille / yksittäisille kaapeleilleUsealle kaapelille
Rxx(x)x
RSxxx

Tuotteet

Tutustu tarkemmin väestönsuojaläpivienteihin.

Kysy lisää