Palokatkot valmisosarakentamisessa

Rakentamisessa pyritään tehostamaan toimintaa, ja esimerkiksi tahtituotanto-käsite on esiintynyt julkisessakin keskustelussa. Tehokkuutta on vaikea parantaa kovin merkittävästi ilman valmiosien hyödyntämistä. Monissa pitkälle jalostetuissa rakenneosissa tarvitaan tai voidaan hyödyntää palokatkoja. Esimerkiksi erilaisiin kylpyhuone- ja tilamoduuleihin, betoni- ja puuelementteihin tai taloteknisiin hormielementteihin palokatkotuote voidaan asentaa kätevästi jo tehtaalla. Usein palokatkot valmisosarakentamisessa on helpoin toteuttaa taloteknisten asennusten yhteydessä, kun tekniikan reitit ovat vielä sulkematta.

Läpivientiratkaisumme nostavat valmisosien jalostusastetta

Helposti asennettava läpivientiratkaisumme nostaa tehtaassa rakennettavien valmisosien jalostusastetta. Autamme sinua mielellämme tuotekehityksessä ja tuotteesi vakioinnissa. Valmisläpivientiemme etuihin lukeutuu, että ne voidaan usein asentaa esimerkiksi jo ennen talotekniikan asentamista.

Palokatkojen erikoisasiantuntija mukaan jo suunnittelussa

Sopivan ratkaisun löytäminen osaksi valmisosatuotantoa vaatii usein jonkin verran yhteistä kehittämistä ja suunnittelua, minkä jälkeen kaikki sujuukin rutiinilla. Luultavasti joku on lähestynyt meitä samankaltaisen ongelman kanssa jo aikaisemmin, joten takataskustamme saattaa löytyä ajatus, miten palokatkot ratkaistaisiin teidän tuotannossanne. Asiakaskohtainen modifiointi ja silti ripeät toimitukset eivät ole ongelma. Ole siis rohkeasti yhteydessä.

Sewatek-läpiviennit betonielementtiseiniin (S-sarja)

Kenelle

Katso kuinka voimme tarjota juuri teidän käyttötarkoitukseen sopivat palokatkoratkaisut.