Sewatek-palokatkoläpivienneillä nostetaan seinäelementtien valmiusastetta

Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja. Yritys toimii, tytäryhtiö mukaan lukien, kaiken kaikkiaan 17 paikkakunnalla. Parma on kumppani rakennusammattilaisille ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja.

Pitkäkestoinen ja hedelmällinen kumppanuus

Pasi Salmela toimii suunnittelupäällikkönä Parman Nummelan pääkonttorilla. Hän vastaa Parmalla tuoteosasuunnittelusta ja hänen työpäivänsä täyttyvät elementtisuunnittelusta ja tuotantokuvista. Sewatek on tullut tutuksi asuntokohteiden seinäelementeissä käytettävien Sewatek-läpivientien kautta.

”Minulla ei ole tarkkaa muistikuvaa kumppanuuden alkamisesta ja siitä sen voidaan päätellä kestäneen vuosia. Alun perin yhteinen sävel pitkäkestoiselle kumppanuudelle on löytynyt yhteistyöstä, joka on vuosien saatossa osoittautunut hedelmälliseksi molemmille osapuolille”, kertoo Salmela.

Valmisosat vieläkin valmiimmiksi tehtaalla asennettavilla läpivienneillä

Sewatek-palokatkoläpivienneillä Parma saa nostettua betonielementtiensä valmiusastetta ja helpotettua asiakkaan työtä työmaalla. Vaihtoehtoinen ratkaisu olisi, että elementtiin jätettäisiin aukko läpiviennille ja varsinainen läpivienti sekä täyttö hoidetaan elementin asennuksen yhteydessä.

”Sewatek-läpiviennit auttavat meitä auttamaan omia asiakkaitamme. Meille se arvo tulee omien tuotteidemme valmiusasteen paranemisesta”, Salmela sanoo.

Salmelalla on pelkkää hyvää sanottavanaan yhteistyöstä Sewatekin kanssa ja hyvät kokemukset ovatkin edelleen jatkuvan yhteistyön perusta.

Sewatekin palvelu ja toimitukset ovat aina olleet joustavia ja kaikki on hoitunut sovitusti. He ovat omalla toiminnallaan auttaneet meitä palvelemaan omia asiakkaitamme täydellisemmin.

 

Kysy lisää Sewatekin tuotteista valmisosarakentamisessa

 

Valmisosarakentaminen

Palokatkot valmisosarakentamisessa

Tutustu ratkaisuihimme