H-sarjan palokatko muoviputkille ja kaapeleille

H-sarjan läpiviennit asennetaan valuvaiheessa betonivälipohjaan. Muoviputkien ja kaapeleiden palokatkona välipohjassa käytetään palonauhalla vahvistettua H-sarjan läpivientiä, joka koostuu Sewatek-läpivientiputkesta ja asennustuesta. Ratkaisut soveltuvat myös muoviputki- ja kaapelinipuille. Lämmön vaikutuksesta turpoava palonauha sijaitsee tuotteen alaosassa. Saavutettavat paloluokat EI 60 – EI 120.

  • palokatko kuntoon heti, kun putket ovat paikoillaan
  • ei tarvetta varauskololle tai jälkitäytölle
  • tasavarma ja laadukas lopputulos

H-sarjan läpivienti asennetaan paikoilleen työmaalla ennen valua ja talotekniikan asentamista. Tyypillisin käyttökohde on taloteknisen hormin palo-osastoivassa välipohjassa. Muoviputkille ja kaapeleille soveltuva palonauhalla vahvistettu H2-läpivienti soveltuu myös timanttireikäasennukseen.

H2-läpivienti on erittäin kustannus- ja tilatehokas palokatkoratkaisu esimerkiksi valettavaan hormin välipohjaan. Yhteen läpivientiin voi mahtua esimerkiksi kaapelinippu tai useampia pex-putkia.

Muoviputkien ja kaapeleiden läpiviennit tunnistaa Sewatek-läpivientiputkien päissä olevista punaisista tulpista. H-sarjan läpivientejä valmistetaan myös metalli- ja komposiittiputkille ks. https://sewatek.com/h-sarja-metalli-ja-komposiittiputket/

Koska läpivienti asennetaan valuvaiheessa, on hankkeessa tiedettävä jo varhaisessa vaiheessa putkien koot, materiaalit ja sijainnit.

Tuotteet

Tutustu tarkemmin H-sarjan tuotteisiin.

Kysy lisää