Tekla – Uudet raporttipohjat ja komponenttipaketin päivitys

10.07.2020

Suunnittelun apuna käytettävien työkalujen kehittäminen on olennainen osa palveluamme. Haluamme varmistaa, että paras ja nykyaikaisin tekniikka on myös suunnittelijoiden käytössä ja kaikissa yleisimmissä ohjelmistoissa. Sewatek-läpivientien suunnittelua helpottavia työkaluja on mahdollista käyttää Teklassa, Cadmaticissa (CADS) ja MagiCADissa.

Uusi raporttipohja yhdenmukaistaa ja nopeuttaa työnkulkua

Tekla Warehouse on sivusto, josta suunnittelijat eri puolilta maailmaa voivat ladata rakenneosien valmistajien lisäämiä 3D-mallinnettuja komponentteja. Trimblen ylläpitämä sivusto on käyttäjälleen maksuton.

Tuotteillemme tehtiin uusi raporttipohja, jota voidaan käyttää Tekla Organizer työkalulla. Se etsii malliin lisätyt Sewatek-tuotteet ja listaa ne Excel-taulukoiksi. Suunnittelijat voivat ladata raporttipohjan Tekla Warehousesta. Rakennesuunnittelija voi toimittaa raportin avulla luodun määrälaskennan suoraan Sewatekille tai elementtitehtaalle mahdollisten elementtikuvien kanssa. Raportin avulla läpivientien tilaaminen nopeutuu ja elementtitehdas näkee, mihin elementteihin on lisätty läpivientituotteita.

Jos aiemmin samoja putkiin ja läpivienteihin liittyviä tietoja kirjattiin moneen kertaan, vähentävät nykyiset työkalut käsityötä. Lisäksi ne yhdenmukaistavat ja nopeuttavat työnkulkua ja raportointia.

Jatkuva kehitystyö takaa toimivat komponentit

Myös komponenttipakettimme päivitettiin ja sen yhteyteen lisättiin kattavat suomenkieliset ohjeistukset mallintajille. Tekla-suunnittelijoita palvelee myös Swecon kanssa toteuttamamme Sewatek Connector, jolla läpivientitiedot saa muutettua TATE IFC-malleista suoraan Tekla-objekteiksi.

Kehitämme ohjelmistotyökaluja jatkuvasti. Haluamme varmistaa, että tuotevalikoimamme pysyy ajantasaisena ja että komponenttimme toimivat myös tulevissa Tekla Structures -versioissa. Uudistusten ja päivitysten yhteistyökumppanina toimi Buildpoint, joka on rakennusalan kokenut ja ketterä ohjelmistotuottaja.

Jätä kommentti