Uusia läpivientejä välipohjaan

04.09.2018

Sewatekin H-sarja on täydentynyt uusilla läpivientirungoilla. Ensin markkinoille tuli moduulimallinen läpivienti viime vuoden puolella, ja tänä vuonna valikoima on laajentunut erityisesti kuorilaattarakenteisiin suunnitelluilla läpivienneillä.

Sewatek-läpivientiputki ominaisuuksineen on samanlainen kuin muissakin H-sarjan läpivienneissä, mutta uudet rungot mahdollistavat uusia asennustapoja.

Moduulimallinen välipohjaläpivienti

Yksittäisen putken moduuliläpivientejä voidaan liittää erilaisiksi sarjoiksi lukuisin eri putkivälein. Läpivienti kiinnitetään muottiin ruuvaamalla tai naulaamalla.

Erityisesti tuotetta käytetään käyttövesiputkien yhteydessä tai jos lämpöjohtojen välille halutaan jättää tavanomaista suurempaa etäisyyttä.

Kuorilaatan läpivienti

Kuorilaattaan suunnitelluissa läpivienneissä on perinteisten holviläpivientiemme tavoin paikka kahdelle putkelle, joiden k/k-mittana on 70 mm. Näin ollen tuote on ajateltu erityisesti lämpöjohtonousuille.

Läpivientikappale on helppo kiinnittää proppaamalla kuorilaatan pintaan ennen valukerrosta. Läpivienti jättää 45-55mm etäisyyden ulkoseinän (viimeistelemättömästä) sisäpinnasta patteriputkien keskelle.

Jätä kommentti