Tuotevalikoima ja -hyväksynnät laajenevat

03.12.2018

Tuotteidemme tuotehyväksyntään betonirakenteissa on tulossa lisäyksiä ja täydennyksiä. Pitkäkestoinen prosessi on edennyt jo siihen vaiheeseen, että olemme testitulosten ja luokituslausunnon perusteella hakemassa ETA-asiakirjan päivitystä. Uusi asiakirja on käytettävissä jo alkuvuodesta 2019.

Kannakointietäisyys kasvaa

Tärkeimpiä ja monen odottamia parannuksia ovat holviläpivienneissä putkien maksimikannakointietäisyyden kasvaminen useimmilla putkimateriaaleilla 1,5 metriin. Tämä tarkoittaa sitä, että tavanomaista huonekorkeutta kohden riittää yksi kannakointipiste.

Kaapeliläpivienteihin uusi tuote

Toinen olennainen muutos on uudenlaisten kaapeliläpivientien mahdollistuminen. Jatkossa pystymme tarjoamaan yhä tilatehokkaampia kaapeliläpivientejä, kun kaapeleita voi viedä läpi yhdestä valmisläpiviennistä myös nippuina ja tarvittaessa suojaputkien sisälläkin.

ETA-asiakirjapäivitykseen sisältyy joukko muitakin parannuksia. Päivitämme detaljipiirroksemme kotisivuillemme www.sewatek.com, kun päivitetty ETA-asiakirja astuu voimaan.

Uusia läpivientejä kevytrakenteisiin seiniin

Tuomme markkinoille uusia tuotteita, jotka soveltuvat erityisesti kevytrakenteisiin seiniin sekä korjausrakentamiseen. Näistä tuotteista kerromme lisää vuoden 2019 kuluessa.

Jätä kommentti