Ketterä palokatko-osaaminen yhteistyön perustana

Bravida Finland Oy on Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa toimiva talotekniikan yritys. Bravidan riveissä Suomessa työskentelee lähes 700 henkilöä.

Helposti asennettavat palokatkotuotteet linjasaneeraukseen

Mika Hämäläinen toimii Bravidan Etelä-Suomen alueen linjasaneerausyksikössä projektipäällikkönä ja on sen lisäksi vastaavana työnjohtajana osassa kohteista. Hämäläinen on käyttänyt Sewatekin palokatkoratkaisuja korjausrakentamisessa jo vuosien ajan.

”Olen työskennellyt linjasaneeraustyömailla noin 15 vuotta ja Sewatekin ratkaisut ovat olleet minulla käytössä ainakin 10 vuoden ajan. Alun perin Sewatekin tuotteet tulivat tutuiksi valmiiden hormielementtien mukana. Helposti työstettävät ja asennettavat tuotteet herättivät kiinnostuksen, saivat yhteistyön alulle ja jäivät siitä käyttöön”, kertoo Hämäläinen.

Korjausrakentamisen kustannustehokkaat palokatkoratkaisut

Sewatekin tuotteet korjausrakentamiseen tuovat helppokäyttöisyytensä ja hintarakenteensa ansiosta kustannustehokkaan vaihtoehdon. Sewatekin ratkaisut ovatkin säilyttäneet asemansa, vaikka vaihtoehtoisia tuotteita on tarjolla runsaasti ja kenttää kartoitetaan jatkuvasti optimaalisen vaihtoehdon löytymiseksi.

”Uusia tuotteita tulee markkinoille jatkuvasti ja meidän velvollisuutemme on pitää kilpailua yllä käyttämistämme tuotteista ja etsiä jatkuvasti parhaita ratkaisuja. Sewatek on yksi toimittajista, jonka tuotteita ja palveluita olemme käyttäneet runsaasti jo vuosien ajan”, sanoo Hämäläinen.

Ripeää palokatkoasiantuntijuutta

Korjausrakentamisen työmailla varsinkin toimitusvarmuus ja saatavilla oleva tekninen tuki nousevat suureen arvoon. Hämäläisen mukaan Sewatek on yhteistyössä osoittanut olevansa enemmän kuin vain tuotteidensa summa.

”Tilauksiin on vastattu ripeästi, teki tilauksen sitten sähköpostilla tai puhelimella. Samoin tavara on aina saatu työmaalle nopeasti, vaikka meiltä on ollut tarjolla hyvin tiukkojakin aikatauluja. Teknisiin kysymyksiin olemme myös saaneet vastauksen nopeasti, tai tarvittaessa he ovat tulleet työmaalle itse selvittämään tilannetta. Myös kun on tarvittu hyväksyntöjä suunnittelulle, on Sewatek hoitanut homman ripeästi sekä meidän, että suunnittelijoiden suuntaan.”

 

Kysy lisää Sewatekin tuotteista korjausrakentamisessa

 

Sewatek avainasiakaspäällikkö Harri Saikkonen
Harri Saikkonen
Avainasiakaspäällikkö
+358 44 731 9462
Korjausrakentaminen

Palokatkot korjausrakentamiseen

Tutustu ratkaisuihimme