Erikoisläpiviennit (Roxtec-läpiviennit)

Ruotsalaisesta Roxtec-tuoteperheestä löytyvät läpivientiratkaisut vaativiin kohteisiin ja olosuhteisiin. Roxtec-läpivientejä käytetään niin laitetiloissa, meriteollisuudessa, voimalaitoksissa, väestönsuojissa kuin maanalaisissa kohteissakin. Kuten Sewatek-läpiviennit, ovat Roxtec-tuotteetkin esivalmiita läpivientejä, joiden asentamisen sujuu nopeasti vähin jälkitöin. Vaativien olosuhteiden lisäksi Roxtec-tuotteet sopivat erityisen hyvin kohteisiin, jossa läpivientitarpeet vaihtelevat usein.

Sewatek varastoi asuinrakentamisessa yleisimmin tarvittuja Roxtec-läpivientejä (timanttireikään tai holkkiin asennettavat pyöreät läpivientikappaleet), mutta kauttamme saa toki muitakin Roxtec-tuotteita.

Varmistathan käytettävän Roxtec-läpiviennin koon ennen reiän poraamista rakenteeseen.

Tuotteiden soveltuvuudet eri käyttötarkoituksiin:

TuotePalokatkoVäestön-suojaanMaan allePutkille / yksittäisille kaapeleilleUsealle kaapelille
Rxx(x)(x)x
RSxx(x)x
R UGx(x)x
RS UGxx

Väestönsuojan läpiviennit (myös esim. sähköpääkeskukset, laitetilat ym.)

Valikoimistamme löytyvät kivirakenteissa paloluokitellut vesi-, kaasu- ja pölytiiviit Roxtec-läpiviennit. Tuotteet on sertifioitu yleisimpään S1-luokan väestönsuojaan.  Varastoimme pyöreään reikään asennettavia R- ja RS-läpivientejä, jotka sopivat erityisen hyvin saneeraukseen tai jo valuvaiheessa huomioituihin varauksiin. Kokovalikoima yltää huomattavan suuriin läpivienteihin asti, mutta väestönsuojissa tuote on tarkoitettu lähinnä kaapeleille sekä pienehköille putkille.

Läpiviennit maan alle (UG)

Maan päällä käytettäviä Roxtec-tuotteita voi käyttää myös maan alla, mutta erityisillä Roxtec UG (under ground) -läpivienneillä saavutetaan vielä parempi jatkuvan vesipaineen kesto. UG-tuotteita sen sijaan ei ole tarkoitettu maanpäällisiin kohteisiin, eikä niillä esim. ole paloluokkia tai VSS-hyväksyntää. Asuintalorakentamisessa tyypillisin käyttötarkoitus löytyy maanpaineseinien läpi menevien putkien ja kaapelien tiivisteenä. Uudisrakentamisessa kannattaa valuvaiheessa hyödyntää kätevää KOS-holkkia.

Tuotteet

Tutustu tarkemmin erikoisläpivientituotteisiin.

Kysy lisää