Sewatekin tuotevalikoima laajenee – tutustu syksyn 2024 uutuuksiin

18.09.2024

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme vastauksena asiakkaidemme tarpeisiin. Syksyn 2024 uutuudet, Sewatek Wrap ja Sewatek SWT-100 paloakryyli, tarjoavat entistä monipuolisempia palokatkoratkaisuja erilaisiin asennuskohteisiin.

SWT-100 on kustannustehokas, lämpöä kestävä paloakryylimassa, joka sopii erinomaisesti läpivientien palokatkoksi ja tiivistämiseen. Saatavilla 310 ml ja 600 ml pakkauksissa. Wrap on heti käyttövalmis tuote, joka sisältää paisuvan palonauhan pussiin pakattuna sekä suljinteipin. Wrap on helppokäyttöinen ratkaisu silloin, kun Multiläpiviennin käyttö ei ole mahdollista.

Tutustu lisää uutuustuotteisiimme ja tarkempiin tuotetietoihin:

Päivitetyt ETA-asiakirjat ja tuotetiedot

ETA-asiakirjamme ovat päivittyneet sekä uusille että pidempään markkinoilla olleille tuotteillemme. Merkittäviä laajennuksia on tehty esimerkiksi:

  • Paisuvalle paloakryyli SWT-105:lle
  • Muunnosmanseteille
  • Sukitetuille viemäriputkille tarkoitetuille manseteille

ETA-asiakirjojen numerot ovat myös muuttuneet, ja olemme samalla tehneet tuotetietodokumenteista entistä selkeämpiä. Suosittelemme tarkistamaan aina ajantasaiset tuotekohtaiset detaljipiirrokset ja asiakirjat suoraan verkkosivuiltamme.

Jos sinulla herää kysymyksiä uutuustuotteista tai tutuista ratkaisuista, ota yhteyttä. Autamme mielellämme kaikessa palokatkoihin liittyvässä!