Palvelut & tuotteet

Olemme 30 vuoden kokemuksella palokatkojen erikoisasiantuntija. Yrityksemme tarjoaa laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asiantuntevaa palvelua palokatkorakentamiseen tai siihen liittyvien prosessien suunnitteluun.

Kotimaisia ja laadukkaita palokatkoläpivientejä

Valmistamme palokatkoina toimivia valmisläpivientejä ja muita palokatkotuotteita putkille ja sähköjohdoille. Sewatek®-valmisläpiviennit ovat mittatarkkoja kotimaisia laatutuotteita, joita käytetään lähinnä palo-osastoivissa väliseinissä ja välipohjissa. Lisäksi valmistamme erilaisia jälkikäteen asennettavia Sewatek-palokatkotuotteita. Olemme laajentaneet läpivienti- ja palokatkotuotevalikoimaamme myös välitysmyyntituotteiden avulla ja pystymmekin vastaamaan kattavasti asuinrakentamisen läpivientitarpeisiin.

Palokatkojen erikoisasiantuntija suunnittelun tueksi

Kumppaninamme saat täyden asiantuntemuksemme käyttöösi. Mitä aikaisemmassa vaiheessa projektiasi olemme mukana suunnittelemassa, sitä kustannustehokkaammin saamme läpiviennit rakennustyömaalle ja tuotantoon. Palvelemme sinua aktiivisella otteella kaikki tarpeesi huomioiden. Älä epäröi hyödyntää osaamistamme.

Palvelut

Tutustu kuinka voimme auttaa sinua.

Tuotteet

Tutustu kattavaan valikoimaamme.

Kysy lisää