Planering i reparationsbyggande

Korjaus- ja konversiohankkeissa suunnitteluun liittyy usein ennalta arvaamattomia haasteita. Myös palokatkojen osalta eteen tulee tilanteita, joihin markkinoilta ei välttämättä löydy suoraan ETA-arvioitua ratkaisua. Näistäkin haasteista yleensä selvitään tavalla tai toisella. Älä epäröi kysyä, jos jokin tilanne mietityttää. Yhdessä todennäköisesti löydämme siihen toimivan ja mahdollisimman hyvän ratkaisu. Jos emme, kerromme senkin rehellisesti.

Palokatko on aina usean tekijän muodostama kokonaisuus, minkä vuoksi käytettävä palokatkoratkaisu tulisi lukita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja huomioida jo mm. taloteknisiä asennustöitä tehtäessä. Kun ennalta on mietitty, minkä kokoisia reikiä porataan tai miten talotekniikka kannakoidaan ja eristetään, säästetään varmasti niin aikaa kuin rahaakin siihen verrattuna, että yritetään jälkikäteen etsiä palokatkotuote, jonka tuotekelpoisuus saataisiin osumaan jo tehtyihin asennuksiin. Onkin ensiarvoisen tärkeää, että niin rakenne- kuin lvis-urakoitsijat perehtyvät valitun palokatkotuotteen detaljipiirustuksiin hyvissä ajoin. Niin ikään on välttämätöntä, että palokatko-/rakenne- ja lvis-suunnittelu kommunikoivat keskenään myös palokatkoratkaisuista.

Lisätietoa palokatkosuunnittelusta löydät Palokatkosuunnittelu-sivultamme.

Sewatek-tuotteet korjausrakentamisessa

Palokatkosuunnittelun tueksi tarjoamme tuotedetaljikirjastomme myös muokattavassa dwg-muodossa sekä esivalmiita tekstiosia doc-muodossa. Näiden avulla pystyt helposti laatimaan kohdekohtaisen palokatkosuunnitelman. Tarvittaessa meillä voidaan auttaa myös vakiodetaljipiirustusten räätälöimisessä.

LVIS-suunnittelun näkökulmasta Sewatekin korjaustuotteet eivät vaadi aivan samanlaista ennalta varautumista kuin esimerkiksi jotkin valuvaiheessa asennettavat lähinnä uudiskohteissa käytettävät tuotteemme. Kehitämme jatkuvasti tuotekirjastojamme ja työkalujamme eri suunnitteluohjelmistoissa, mutta tällä hetkellä suunnitteluohjelmistoista löytyvät lähinnä uudiskohteissa yleisimmin käytettävät ratkaisut. Kuitenkin osa saneeraustuotteistammekin on ns. valmisläpivientejä, minkä vuoksi ne asennetaan yhdessä läpivietävän tekniikan kanssa tai juuri ennen taloteknisiä asennuksia. Luonnollisesti valikoimastamme löytyy myös ratkaisuja, jotka voidaan suunnitella ja asentaa olemassa olevan talotekniikan ympärille.

Tulemme pian tarjoamaan käyttöönne tuotevalitsin-työkalun, mutta sitä ennen tuotevalinnassa auttavat henkilöstömme lisäksi tuotesivut sekä tuotekohtaiset detaljipiirustuksemme.Tjänster

Autamme sinua löytämään oikean palokatkoratkaisun tarpeisiisi.