Cadmatic

Sewatek-tuotteet löytyvät CADS Electric, CADS Hepac ja CADS House -sovelluksista.

Sewatek-läpivientien tiedot ja niiden määrittelykäyttöliittymä CADS-ohjelmistoissa on päivitetty. Uudistetut Sewatek-komponentit ovat käytössä versiosta 17.0.5 alkaen.

CADS-päivityksessä merkittäviä uudistuksia Sewatek-läpivientien käsittelyyn

Electric 18.0.3, Hepac 18.0.5 ja House 18.0.3 -revisiot sisältävät muutoksia reikätoiminnallisuuteen ja Sewatek-läpivientien käsittelyyn. Lue lisää uudistuksista reikätoiminnallisuuteen CADMATIC:in verkkosivuilta.

Sewatek-läpivientien tiedot voidaan määrittää kätevästi reikävarauksen yhteydessä. Putki- ja kaapelitiedot voidaan määritellä läpivienteihin ja lopputuloksena saadaan yksityiskohtainen Sewatek-koodi, joka kirjautuu myös reikävarauksen IFC-malliin.

Sewatek-koodaus on muutettu .json-muotoon (vanhakin muoto vielä käytettävissä) Sewatek Connector -ohjelmaa varten. Tämä tarkoittaa sitä, että CADS-ohjelmasta voidaan tuottaa IFC-malli, jonka tietoa voidaan suoraan hyödyntää rakennesuunnittelussa käyttäen Tekla Structures -ohjelmassa Sewatek Connectoria.

Kun rakennesuunnittelija hyödyntää Teklassa Sewatek Connectoria, poista valinta kohdasta ”Käytä vanhaa Sewatek-koodin muotoilua.”

Uusi koodaus (json, Sewatek Connectorin ymmärtämä muoto)

{”Sewatek”:{”Comment”:”Sewatek”,”Direction”:{”X”:0,”Y”:0,”Z”:1},”Hull”:”SK160[120]”,”Parts”:[”lv;Cu18″,”kv;Cu18″,”lvk;Cu15″,”L;Fe25″,”L;Fe25”]}}

Vanha koodaus

SWT_lv18/kv18/lvk15(Cu)+LDN25/LDN25(Fe);S200,SK160[120]

Reikävarauksen Note-kenttään käsin tehty koodaus (Sewatek Connectorin ymmärtämä muoto)

Sewatek Cu18/18/12 Fe20/20, K160

Sähköläpiviennit

Huom! CADS eikä Sewatek Connector ei tue toistaiseksi kaapeliläpivientejä.

Luo pyöreä reikävaraus sähkökaapeleita varten ja lisää reikävarausobjektin Note-kenttään sewatek-merkintä. Tee reikävaraus käytettävän läpivientiputken koon mukaisesti.

Sähkömerkinnässä esim. ’Sewatek Sähkö A2+B, K120’ on kaksi läpivientiä 120 mm etäisyydellä toisistaan. A2 läpivienti vaatii 40 mm läpivientiputken ja B vaatii 60 mm läpivientiputken.

A1 ja A2 – 40 mm läpivientiputki

B – 60 mm

C – 75 mm

D – 90 mm

E – 125 mm

Lue lisää kaapeliläpivientien (punaiset päädyt) merkinnöistä merkintäohjeistamme.

H-sarjan läpivienti ontelolaatastoon. Käytä lämpöjohtojen (Fe) määrittelyyn putkien DN-mittaa.
Reikävarauksen nuolen mukaan Sewatek merkintä putkille määritellään vasemmalta oikealle. Sewatek-putkisarjan tieto merkitään ensimmäiseen läpivientiin ja muihin tulee vain Sewatek-merkintä.
Sewatek-putkisarjan tieto löytyy ensimmäisestä läpviennistä ja sen Attribuutit-tiedoista

Dokument

Löydät myös kaikki tarvittavat dokumentit verkkosivuiltamme.